WIE ZIJN WIJ?

 

Arjan, Bart en Peter staan je graag te woord!

HET ONTSTAAN VAN BAGPOINT

Op 1 januari 2019 opende Bart en Peter de deuren van Bagpoint in Renesse. Inmiddels loopt de winkel als een trein: zowel toeristen als bewoners van Schouwen-Duiveland komen in deze mooie badplaats tassen en accessoires shoppen! Natuurlijk is er nog een hoop meer vooraf gegaan aan die 1ste van januari 2019 eer Bagpoint geopend werd.

Van 1996 tot nu: we nemen een bak met ervaring mee

In 1996 nam Bart een winkel aan de Lange Reke over van iemand uit zijn kennissen kring. Zonder verwachtingen stapte hij het avontuur in dat vanaf toen Travelmanshop heette. De afgelopen 24 jaren zaten vol verbouwingen, uitbreidingen, nieuwe inzichten en nieuwe tassen, kleding en accessoires.

De winkel liep ontzettend goed. Vooral onder de Duitse, Brabantse en Vlaamse toeristen, die vooral te vinden zijn in Renesse,  bij deze viel onze kleding en ons assortiment aan tassen in de smaak. 

Ook Peter neemt ervaring mee

Vele jaren heeft Peter gewerkt op verschillende markten in Nederland. Seizoensmarkten en weekmarkten konden niet onderuit aan het kraam van Travelman vol prachtige leren en kunst leren tassen en accessoires. Al sinds de wieg bevriend met Bart gingen ze samen deze nieuwe uitdaging aan. 

Make-over van Renesse

Toen in 2016 de plannen om Renesse te 'upgraden' boven water kwamen stonden Peter en Bart vooraan in de rij voor een nieuw pand. Ze zagen direct een mooie kans om een tassen winkel te openen. De kern van het dorp werd vernieuwd, maar ook aan de Zeeanemoonweg kwamen een aantal prachtige appartementen met daaronder winkelruimtes. Bart en Peter nemen 2 van deze winkelruimtes om er een grote ruimte van te maken voor de verkoop van een uitgebreide tassen collectie en bijpassend assortiment.  Onze tassen winkel is nu de grootste op Schouwen-Duivenland en om- streken!

2019. 

Op de Zeeanemoonweg 2e/f hangt vanaf begin 2019 'Bagpoint' aan de gevel. Vanuit onze winkel verzenden wij ook online bestellingen* en helpen we jullie graag persoonlijk aan jullie perfecte item. Daarom ook 'it suits us best', samen met jou zorgen we er voor dat wij een tas of accessoire vinden die jij met trots kunt dragen. 

 

* Deze webshop is voor ons een grote en bijzondere stap. Omdat wij nog niet heel groot zijn online, verzenden wij de pakketjes vanuit onze winkel. Daarom hebben wij ook geen enorme voorraden. Wij kunnen onze producten snel en gemakkelijk bestellen en proberen daarom, ook als iets niet op voorraad is, om je zo snel mogelijk te voorzien van jouw favoriete item. 

© 2020 - 2024 Bagpoint Renesse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel