Bij Bagpoint kun je op dit moment alleen nog maar vooraf betalen.

Onze betalingsmogelijkheden zijn:

IDEAL. Betaal direct met je bankrekening of je app van de bank. Het bestelbedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Op deze manier kan iedereen met een Nederlands bankrekeningnummer betalen. Hoe het zit met terugbetaling bij een retour? Dat vind je hier. 

CREDITCARD. We ondersteunen VISA en Mastercard. Beveiligd en snel. In de beveiligde betaalomgeving bestel jij je tas of accessoire met je Creditcard. Het bedrag is eerst een reservering, zodra wij het artikel, of de artikelen, verzenden, schrijven we het aankoopbedrag ook daadwerkelijk af. Deze betaalmethode is mogelijk in Nederland, België en Duitsland. 

ACHTERAF BETALEN MET KLARNA. Betaal achteraf binnen 14 dagen. Dit is gratis. LET OP. De verzendkosten moet je altijd betalen, ook wanneer je de gehele bestelling retour stuurt. 

AUTOMATISCHE INCASSO. Vul je rekeningnummer in en wij incasseren het één keer van je rekening. Voor toekomstige betalingen blijft je rekening verbonden met je account wanneer je deze hebt aangemaakt. Klarna biedt hierbij kopersbescherming. 

© 2020 - 2024 Bagpoint Renesse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel