Hoe stuur ik mijn artikel(en) retour?

Een besteld artikel is toch niet helemaal zoals je gedacht had? Dat kan natuurlijk.. Je kunt je pakket binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour melden. Daarna heb je 14 dagen om het pakket terug te sturen. Doe ons een mailtje met:

- welk artikel je wilt retourneren

- waarom je deze wilt retourneren (niet verplicht)*

Dan sturen wij je een retourlabel toe. Pak je pakket goed in en bewaar !altijd! je verzendbewijs totdat je retour is teruggenomen en je geld is teruggestort. 

Je levert het pakketje binnen 14 dagen na de retourmelding weer in bij het PostNL of DHL-punt en zodra wij deze verwerkt hebben krijg je je geld  weer terug. Wanneer je de gehele bestelling terugstuurt worden ook de verzendkosten aan je terugbetaald.

Het verwerken van jouw retour en het terugstorten van het geld duurt ongeveer 10 werkdagen. Na 10 werkdagen nog niets gehoord? Stuur ons even een berichtje!

Retourkosten

De kosten voor de retour zijn voor eigen rekening. Deze bedragen €6,05. De kosten betaal je vooraf, door op de link in de mail met je retourlabel te klikken. Je betaalt eerst, daarna kun je je retourlabel downloaden.

Ruilen

Ruilen is niet mogelijk. Je kunt het artikel retour sturen en opnieuw een bestelling plaatsen. 

Heb je een beschadigd artikel ontvangen?

Heb je iets ontvangen wat beschadigd of niet compleet is? Mail ons dan op bagpoint@zeelandnet.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 0625584202 met foto’s van de beschadiging. We kunnen dan samen kijken naar een gepaste oplossing.
Stuur je bestelling nog niet retour. Misschien is het wel op een gemakkelijkere manier op te lossen!

Retouren worden niet geaccepteerd wanneer:

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ons retouradres:

Bagpoint

Zeeanemoonweg 2e/f 

4325BC Renesse 

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

© 2020 - 2024 Bagpoint Renesse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel