Defect bij ontvangst

Is jouw bestelling bij ontvangst beschadigd of defect? Onze excuses hiervoor! Stuur direct een mail naar info@bagpointrenesse.nl en vertel ons dat het artikel beschadigd is, geef aan dat je een nieuwe wenst te ontvangen of geld terug, zodra wij de retourzending ontvangen maken we het direct in orde.
Mocht je hier vragen over hebben, neem dan zo snel mogelijk contact op via onze klantenservice. We doen ons uiterste best om een passende oplossing te bieden!

Garantietermijn

Is je tas, portemonnee of koffer defect geraakt? Geef dit dan aan ons door. Naast de wettelijke garantietermijn biedt de betreffende leverancier een garantietermijn stelt. We volgen hierbij ten alle tijden de wet.

Klachten en mogelijke oplossingen worden altijd besproken wanneer we het product in handen hebben.

Wat moet je doen bij defecten en garantie?

Wil je gebruik maken van de garantie of reparatie? Volg dan de stappen hieronder, zodat we jouw retour zo soepel en snel als mogelijk af kunnen handelen:

Kies milieubewust en kom er mee langs in een van onze filialen, graag mét aankoopbewijs. 

Stuur je het pakket liever op? Stuur dan een mail naar info@bagpointrenesse.nl met daarin de omschrijving van je klacht en foto's van het defect. We zorgen dat er een PostNL label voor je gemaakt wordt zodat je het pakket kosteloos kunt opsturen. 

Voeg het volgende toe ín het pakket;

• Klachtomschrijving
• Contactgegevens
• Aankoopbewijs/bestelbevestiging (bestelnummer vermelden of bankafschrift mag ook).

Zodra het product bij ons binnen is, beoordelen wij of het onder garantie en/of reparatie valt en informeren wij jouw hierover binnen 1-2 werkdagen.

Klachten

Ben je niet tevreden met je tas, portemonnee of koffer, dan vernemen we dit graag! Geef je klacht en/of opmerking door via info@bagpointrenesse.nl en geef hierbij aan om welk artikelnummer het gaat. Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.

© 2020 - 2024 Bagpoint Renesse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel